ژاپن گوجه فرنگی حاصل از ویرایش ژنوم را تولید کرد

ژاپن گوجه فرنگی حاصل از ویرایش ژنوم را تولید کرد به گزارش سایت امن گوجه فرنگی با استفاده از فناوری ویرایش ژن CRISPR-Cas۹ در کشور ژاپن توسعه داده شد. این محصول حاوی سطوح بالایی از گاما آمینوبوتیریک اسید (GABA) است.


به گزارش سایت امن به نقل از پایگاه اطلاع رسانی بیوتکنولوژی کشاورزی ایران، ژاپن فروش گوجه فرنگی High-GABA حاصل از ویرایش ژنوم را شروع کرده است. این محصول با استفاده از فناوری ویرایش ژن CRISPR-Cas۹ توسعه داده شد. گوجه فرنگی High-GABA حاوی سطوح بالایی از گاما آمینوبوتیریک اسید (GABA) است. گاما آمینوبوتیریک اسید، یک آمینو اسید است که به آرامش و کاهش فشار خون کمک می نماید. این گوجه فرنگی با ویرایش ژنوم بالا با همکاری دانشگاه تسوکوبا توسعه یافت و در ماه مه ۲۰۲۱ در بسته هایی برای باغبان ها ارائه شد و مورد استقبال مثبت مصرف کنندگان خانگی قرار گرفت. به قول Shimpei Takeshita، رئیس Sanatech Seed و مدیر ارشد نوآوری Pioneer EcoScience، گوجه فرنگی High-GABA، حاوی چهار تا پنج برابر GABA بیشتر از یک گوجه فرنگی معمولی است. استفاده از تکنولوژی های جدید مانند تولید و مصرف محصولات تراریخته، محصولات حاصل از ویرایش ژنومی روند رو به رشدی در کشورهای پیشرفته دارد. امید می رود در کشور ما هم موانع موجود در تولید ملی محصولات تراریخته برداشته شود و کشورمان به جایگاه واقعی در تولید و انتقال دانش این فناوری در منطقه برسد.


منبع:

1400/07/11
23:52:17
5.0 / 5
115
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۵
سایت امن
websec.ir - حقوق مادی و معنوی سایت سایت امن محفوظ است

سایت امن

گواهی امنیت وب