ممنوعیت های فناوری آمریکا مقابل چین متوقف گردید
سایت امن: دولت ترامپ قبل از دیدار رؤسای جمهور دو کشور در آوریل، بعضی از اقدامات امنیتی کلیدی فناوری مقابل پکن را کنار گذاشته است.
به گزارش سایت امن به نقل از ایسنا، منابع آگاه به رویترز اظهار کردند: این اقدامات شامل ممنوعیت کارهای شرکت مخابرات چین در آمریکا و محدودیت های فروش تجهیزات چینی برای مراکز داده آمریکا است.
به گفته چهار منبع آگاه، آمریکا همینطور ممنوعیت های پیشنهادی برای فروش داخلی روترهای ساخت شرکت تی پی-لینک و شرکتهای اینترنتی چاینا یونیکام و چاینا موبایل و همینطور اقدام دیگری را که فروش کامیون ها و اتوبوس های برقی چینی را در آمریکا ممنوع می کند، به حالت تعلیق درآورده است.
این منابع گفتند که این آخرین اقدامات دولت ترامپ برای توقف اقداماتی است که می تواند بعد از انعقاد آتش بس تجاری میان آمریکا و چین در اکتبر گذشته، پکن را خشمگین کند.
وزارت بازرگانی آمریکا از اقدامات خود دفاع و اعلام نمود به صورت فعال از اختیاراتش برای رسیدگی به خطرات امنیت ملی ناشی از فناوری خارجی استفاده می نماید و به این کار ادامه خواهد داد.
در حالی که اقدامات دولت آمریکا احیانا با هدف کمک به کاهش تنش های تجاری در ارتباط با جنگ تجاری پرهزینه ترامپ صورت می گیرد، بعضی از منتقدان می گویند که این اقدامات همینطور مراکز داده و سایر فناوری های ایالات متحده را در مقابل تهدیدات چین لطمه پذیر می کند. مت پوتینگر که در دوره اول ریاست جمهوری ترامپ بعنوان معاون مشاور امنیت ملی خدمت می کرد، اظهار داشت: «در لحظه ای که بشدت در تلاشیم تا خویش را از نفوذ پکن بر زنجیره های تامین مواد کمیاب خارج نماییم، مضحک است که در واقع به پکن اجازه می دهیم حوزه های جدیدی از نفوذ را بر اقتصاد آمریکا - در زیرساخت های مخابراتی، در مراکز داده و هوش مصنوعی و خودرو های برقی - به دست آورد.»
سفارت چین اعلام نمود که پکن با «تبدیل مسایل تجاری و فناوری به سیاست تسلیحاتی» مخالف است، در صورتیکه از همکاری آمریکا با چین که می تواند سال ۲۰۲۶ را به «سالی تبدیل کند که دو کشور بزرگ ما بسمت احترام متقابل، همزیستی مسالمت آمیز و همکاری برد-برد پیش بروند» استقبال می کند.
بر اساس گزارش رویترز، در همین حال، شرکت «تی پی لینک سیستمز» مستقر در کالیفرنیا که در سال ۲۰۲۴ از یک شرکت چینی جدا شد، تصریح کرد یک شرکت آمریکایی مستقل است که «نرم افزار آن توسط آمریکا مدیریت می شود، داده هایش توسط آمریکا میزبانی می شود و رویه های امنیتی آن طبق استانداردهای صنعتی آمریکا است.»
منبع: سایت امن
اگر پسندیدید لاک کنید:
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان سایت امن در مورد این مطلب