در جشن تدوین صدمین استاندارد ملی در حوزه نانو مطرح شد
لزوم تدوین استانداردها بر مبنای توانمندی های داخل، جنگ كشورها برای ایجاد استانداردها
به گزارش سایت امن دبیر ستاد توسعه فناوری نانو با اشاره به اینكه كشورهای پیشرفته در تلاش هستند تا استانداردهای خویش را عرضه كنند، اظهار داشت: شایسته نیست كه محصولات سنتی با كیفیت پائین و استانداردهای پائین عرضه شوند؛ استانداردها باید متناسب با قابلیت هایمان به تدوین برسند.
به گزارش سایت امن به نقل از ایسنا، دكتر سعید سركار امروز در جشن تدوین صدمین استاندارد ملی در حوزه نانو كه در حاشیه دوازدهمین نمایشگاه فناوری نانو برگزار شد، اضافه كرد: صدمین استاندارد ملی از جانب ستاد توسعه فناوری نانو به كمیته نانوی سازمان ملی استاندارد در مورد «روش آزمون تعیین مشخصات نانو مواد» ارسال شد.
وی با اشاره به اینكه تابحال ۹۹ استاندارد دیگر در حوزه نانو به سازمان ملی استاندارد ارسال و تدوین شده است، اظهار نمود: این نتیجه هم افزایی ستاد نانو با سازمان ملی استاندارد است كه با این تلاش و همكاری به صدمین استاندارد رسیده ایم.
سركار با تاكید بر اینكه مقوله استاندارد، مقوله مهمی به حساب می آید، خاطرنشان كرد: جنگ كشورها در تدوین استانداردها اتفاق می افتد و كشورها تلاش دارند استانداردهای خویش را بر مبنای توانمندی های خود تدوین كنند.
دبیر ستاد توسعه فناوری نانو با اشاره به اینكه همواره كشورهای پیشرفته سطح تدوین استانداردهای خویش را بالا برده اند و بر این اساس استانداردهای خویش را به تدوین رسانده اند، تصریح كرد: ما حالا جایگاه خوبی در تدوین استانداردها داریم.
سركار اظهار داشت: آنها موتور محرك و پیشران توسعه تكنولوژی و توسعه بازار هستند؛ همینطور استانداردها محرك توسعه فناوری هستند و تسهیل توسعه فناوری برای پیشرفت صنایع بزرگ مقوله ای مهم به حساب می آید.
دبیر ستاد توسعه فناوری نانو اظهار نمود: شایسته نیست كه محصولات سنتی با كیفیت پائین و استانداردهای پائین عرضه شوند؛ استانداردها باید متناسب با قابلیت هایمان به تدوین برسند. بایستی استانداردهایمان را متناسب با سطح كیفی و عملكردی موجود تدوین نماییم.
سركار اضافه كرد: مصرف كنندگان باید ملزم به استفاده از محصولات با كیفیت باشند كه خوشبختانه نانو بعنوان یك فناوری توانمند وارد عرصه تدوین استاندارد شده است تا محصولاتی با كیفیت و با قابلیت های چندبرابری به دست مردم برسد.
دبیر ستاد توسعه فناوری نانو با ابراز تأسف از عدم تدوین استانداردهای تشویقی الزامی در این عرصه، اضافه كرد: این استانداردها می توانند منافع مصرف كننده را تأمین كنند كه این مقوله می تواند با حمایت سازمان ملی استاندارد ایجاد شود.
وی خاطرنشان كرد: به این واسطه، شركت های دانش بنیان بیشتر مورد توجه صاحبان صنایع قرار می گیرند. ازاین رو لازم است پیوند بین صنایع، شركت های دانش بنیان و سازمان ملی استاندارد مستحكم شود.
اگر پسندیدید لاک کنید:
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان سایت امن در مورد این مطلب