دبیر كل اتحادیه دانشگاه های اوراسیا مطرح كرد:

توسعه علم و تكنولوژی در جهان

توسعه علم و تكنولوژی در جهان به گزارش سایت امن دبیركل اتحادیه بین المللی دانشگاه های اوراسیا (یوراس) ضمن تاكید بر حفظ ریشه و سرمایه های دینی، فرهنگی و اخلاقی كشورها اظهار داشت: توسعه علمی و تكنولوژی در دنیا نیازمند تقویت نگاه جهانی شدن از جانب كشورها می باشد.


به گزارش خبرنگار گروه علمی ایرنا، دانشگاه صنعتی امیركبیر به عنوان یكی از اعضای اتحادیه بین المللی دانشگاه های اوراسیا امروز یكشنبه میزبان كارگاه آموزشی یك روزه ای تحت عنوان 'راهكارهای بین المللی سازی آموزش عالی برای دانشگاه ها و موسسات آموزشی عالی' بود.
اتحادیه دانشگاه های اوراسیا سازمانی غیرانتفاعی و وابسته به انجمن اروپایی تضمین كیفیت آموزش عالی است كه هفت دانشگاه در منطقه اوراسیا در سال 2008 به منظور افزایش همكاری بین دانشگاه های اروپایی و تبادل دانشجو و استاد آن را تاسیس كردند. این اتحادیه اكنون 94 عضو ثابت و هفت عضو موسس دارد و از ایران تنها دانشگاه امیركبیر به عضویت اتحادیه درآمده است.
این كارگاه یك روزه قرار است با حضور متخصصان آموزش عالی ایرانی و خارجی و همینطور دانشگاهیان، روسای دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی و مدیران بین الملل دانشگاه ها برگزار و جدیدترین راهكارها در زمینه آموزش عالی بین المللی در ان بحث و تبادل نظر شود.
دكتر مصطفی آیدین دبیر كل اتحادیه دانشگاه های اوراسیا در آیین شروع به كار
كارگاه در سخنانی ضمن تاكید بر اشتراكات فراوان فرهنگی، دینی و تاریخی دو كشور ایران و تركیه اظهار داشت: متاسفانه هم اكنون میزان همكاری های دو كشور ناكافی است.
وی با بیان این كه وزارت علوم دو كشور ایران و تركیه در زمان های اخیر تصمیم های بسیار مناسبی برای همكاری های دو جانبه اتخاذ نموده اند، اضافه كرد: این تصمیم ها برای قدرت بخشیدن به میزان و كیفیت این همكاری ها است.
دبیر كل اتحادیه دانشگاه های اوراسیا با اشاره به حضور روسای دانشگاه ها و دفاتر بین المل در همایش و برنامه بین المللی سازی آموزش عالی و دانشگاه ها اظهار داشت: این اتحادیه بیش از 105 عضو دارد و دانشگاه ها خیلی فعال با یكدیگر همكاری می كنند.
وی هدف اصلی اتحادیه را همكاری فرهنگی، اقتصادی و آموزشی بین كشورهای منطقه اوراسیا عنوان كرد و با بیان این كه هرسال برنامه های آكادمیك یوراس در پنج كشور مختلف برگزار می شود، اضافه كرد: امروز هم شاهد یكی از كارهایی خواهیم بود كه این اتحادیه انجام می دهد.
وی انجام پروژه های مشترك با دانشگاه های عضو، مدرسه های تابستانی و زمستانی مشترك و تبادل دانشجو و استاد بین دانشگاه های عضو و از همه مهمتر برپایی نمایشگاه سالانه در زمینه آموزش عالی از جانب كشورهای عضو این اتحادیه را كه سال قبل سومین نمایشگاه آن با حضور 210 دانشگاه از سراسر دنیا از جمله 14 دانشگاه ایران برگزار شد، از جمله مهمترین اقدامات یوراس برشمرد.
دكتر آیدین با اشاره به برگزاری چهارمین نمایشگاه آموزش عالی در سالجاری، ابراز امیدواری كرد كه تعداد بیشتری از دانشگاه های ایرانی در این نمایشگاه شركت كنند.
دبیركل اتحادیه دانشگاه های اوراسیا با اشاره به صرف بیش از 40 سال از عمر خود در آموزش عالی اظهار داشت: باید تمام دنیا را با نگاه جهانی شدن نگریست و واقعیت های پشت جهانی شدن را به درستی در نظر گرفت.
وی در عین حال درك جهانی شدن را مستلزم فراموش نكردن ریشه های فرهنگی هر كشور دانست و اظهار داشت: ریشه های دینی، اخلاقی و فرهنگی نباید جدا شوند.
آیدین با بیان این كه نباید دنبال زمان رفت، بلكه لازم است همواره جلوتر از آن حركت كرد، اظهار داشت: اگر زمان را تعقیب كنید، شما در واقع مقلد زمان خواهید شد. ما به عنوان دانشگاه باید جلوتر از زمان حركت كنیم و الگوی سایر بخش های جامعه باشیم.
وی با اشاره به حضور جمع كثیری از دانشگاهیان كشور تركیه در این كارگاه یك روزه برای همكاری با مراكز دانشگاهی ایران، بر تبعیت از معیارهای جدید بین المللی سازی آموزش عالی و دانشگاه ها برای بهره مندی هرچه بیشتر كشورهای عضور تصریح كرد.

**عضویت در اتحادیه اوراسیا اثرگذار است
رئیس دانشگاه صنعتی امیركبیر هم در این آیین، عضویت در اتحادیه اوراسیا را برای رسیدن به اهداف بین المللی دانشگاه ها بسیار موثر خواند.
دكتر احمد معتمدی ضمن اظهار خشنودی از میزبانی دانشگاه صنعتی امیركبیر برای برگزاری این نشست اظهار داشت: دانشگاه صنعتی امیركبیر از بزرگترین و قدیمی ترین دانشگاه های كشور است كه 4 هزار دانشجو دارد و 50 درصد آنان در تحصیلات تكمیلی در 16دانشكده و 4 سایت مشغول به تحصیل هستند، ضمن این كه 24 مركز تحقیقاتی هم در این دانشگاه به كار پژوهش و تحقیقات مشغول هستند.
وی بحث بین المللی شدن و توسعه همكاری های بین المللی را یكی از شش برنامه دانشگاه امیركبیر ذكر كرد و اضافه كرد: به همین منظور در چند سال اخیر تلاش داشته ایم ارتباطات نزدیكی با دانشگاه ها و مراكز تحقیقاتی و سازمان های معتبر بین المللی داشته باشیم.
رئیس دانشگاه صنعتی امیركبیر با اشاره به همكاری ها و برگزاری دوره های مشترك در سطح منطقه و همینطور دانشگاه های كشورهای اروپایی و عملیاتی شدن برنامه های مختلف از جمله جذب دانشجو، برای همكاری بیشتر و فعال تر با اتحادیه اوراسیا اعلام آمادگی كرد.

 

1396/07/25
18:45:42
4830
5.0 / 5
تگهای خبر: توسعه , تكنولوژی , فناوری
اگر پسندیدید لاک کنید:
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان سایت امن در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۳
سایت امن
websec.ir - حقوق مادی و معنوی سایت سایت امن محفوظ است

سایت امن

گواهی امنیت وب