به گزارش خبرنگارعلمی ایرنا، محمود شیخ زین الدین روز چهارشنبه در بیست و ششمین نشست روسای پارك های علم و فناوری سراسر كشور در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به محیط اقتصادی و اجتماعی در پارك های علم و فناوری اظهار نمود: این پارك ها با حداقل اعتبار تولید شدند و در مجموع 2 درصد اعتبار وزارتخانه به این پارك ها متعلق است.
وی اضافه كرد: باید به فعالیت های اقتصادی بدون دولت عادت كنیم یعنی به منابع دولتی اتكا نكنیم و پارك های علم و فناوری از مصادیق این امر است زیرا سرمایه گذاری دولت در این پارك هل بسیار كم است.
شیخ زین الدین تصریح كرد: اگر پارك های علم و فناوری بتوانند ذهنیت مدیران موثر استانی را به ضرورت توسعه فناوری بومی توجه دهند، موفق شده اند.
وی خاطرنشان كرد: پارك های علم و فناوری در دنیا به علت تاثیر جدی در دسترسی به بازار اهمیت دارند.
این مقام معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به اینكه هر طرحی پیش از تصویب باید پیوست فناوری داشته باشد بیان كرد: شورای اقتصاد برای تصویب پروژه های بزرگ حتما پیوست فناوری را می طلبد.
وی با تاكید بر اهمیت دانشگاه كارآفرین اظهار داشت: دانشگاه كارآفرین زمینه ظهور و بروز استعدادها در همه حوزه های آموزشی، پژوهشی، نوآوری، فناوری و فرهنگی را فراهم می كند.
شیخ زین الدین بر همكاری وزارت علوم و معاونت علمی تصریح كرد: باید زمینه بیشتر ورود شركت های دانش بنیان را به بازار فراهم كنیم و همینكه امروز در زمینه داروهای بیولوژیك صادر كننده هستیم، نتیجه تلاش محققان و همین نهادهای دولتی است.
شیخ زین الدین با اشاره به وظایف پارك ها خاطرنشان كرد: شرایط اقتصاد كشور عوض شده و بر این اساس پارك ها باید با حمایت بیشتر از استارتاپ ها نقش متفاوتی در توسعه اقتصادی ایفا كنند زیرا درخواست برای خدمات نرم افزاری بیشتر شده است.
وی در انتها سخنان خود اظهار داشت: امروزه نیاز به شركت های بزرگ تر و مطرح تر دانش بنیان داریم كه در بازار محصولات را جدی تر معرفی كنند.
به گزارش سایت امن به نقل از ایرنا پارك های علم و فناوری یكی از نهادهای اجتماعی مؤثر در توسعه فناوری، توسعه اقتصاد دانش بنیان و اشتغال زایی تخصصی بوده و محیط هایی مناسب برای استقرار و حضور حرفه ای شركت های فناور كوچك و متوسط، واحدهای تحقیق و توسعه صنایع و مؤسسات پژوهشی به شمار می آیند.
مهمترین فعالیت های پارك های علم و فناوری بازارسنجی، ایده پردازی، پژوهش علمی، طراحی مهندسی، نمونه سازی، طراحی صنعتی، استانداردسازی، تدوین دانش فنی، ثبت مالكیت فكری، تجاری سازی، فروش و پشتیبانی های بعدی برای تحقق محصولات فناوری در عرصه تولید صنعتی و همینطور عرضه سایر خدمات تخصصی است.
علمی**9157**1440
خبرنگار: منصوره شوشتری** انتشار: گلشن