اخطار شیائومی در رابطه با افزایش هزینه های گوشیهای هوشمند

اخطار شیائومی در رابطه با افزایش هزینه های گوشیهای هوشمند به گزارش سایت امن، بعد از آن که قیمت گذاری سری جدید «رِدمی کی 90» شیائومی، ناامیدی بازار را بهمراه داشت، این تولیدکننده گوشیهای هوشمند چینی، روز جمعه اعلام نمود افزایش قیمت تراشه های حافظه، هزینه ساخت گوشیها را افزایش داده است.



به گزارش سایت امن به نقل از ایسنا، لو ویبینگ، رئیس شیائومی در شبکه اجتماعی ویبو نوشت: فشار هزینه به قیمت گذاری محصولات جدید ما منتقل شده است. افزایش هزینه های تراشه های حافظه بسیار فراتر از انتظارات است و می تواند تشدید شود.

شیائومی، روز پنجشنبه، مدل پایه «رِدمی کی 90»، مجهز به ۱۲ گیگابایت حافظه و ۲۵۶ گیگابایت فضای ذخیره سازی را با قیمت ۲۵۹۹ یوان (۳۶۴ دلار) ارائه کرد. این قیمت در مقایسه با ۲۴۹۹ یوان برای مدل پایه سری قبلی «کی 80» که در نوامبر ۲۰۲۴ ارائه شد، بالاتر است.

لو به ناامیدی مصرف کنندگان از شکاف قیمت بین گوشیها اشاره نمود و اظهار داشت: شیائومی قیمت محبوب ترین مدل «کی 90» با ۱۲ گیگابایت حافظه و ۵۱۲ گیگابایت حافظه را برای ماه اول فروش، ۳۰۰ یوان کاهش داده و به ۲۸۹۹ یوان می رساند.

بر اساس گزارش رویترز، هجوم جهانی برای تراشه ها جهت استفاده در برنامه های هوش مصنوعی، عرضه تراشه های معمولی مورد استفاده در تلفن های هوشمند، کامپیوتر های شخصی و سرورها را محدود کرده و هزینه آنها را بشدت افزایش داده و درآمد سازندگان تراشه های حافظه مانند دو شرکت کره ای سامسونگ الکترونیکس و اس کی هاینیکس را افزایش داده است.



منبع:

1404/08/03
11:45:23
9
5.0 / 5
تگهای خبر: الكترونیك , ساخت , شركت , فضا
اگر پسندیدید لاک کنید:
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان سایت امن در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۳
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

سایت امن
websec.ir - حقوق مادی و معنوی سایت سایت امن محفوظ است

سایت امن

گواهی امنیت وب ؛ با سایت امن، وبسایت خویش را ایمن کنید ؛ امنیت وبسایت شما، اولویت ماست