طراحی شبکه خصوصی ۴G و ۵G برای صنایع از امنیت ارتباطات تا هوشمندسازی

طراحی شبکه خصوصی ۴G و ۵G برای صنایع از امنیت ارتباطات تا هوشمندسازی به گزارش سایت امن، یک شرکت دانش بنیان موفق به طراحی شبکه های خصوصی ۴G و۵G شده که این شبکه ها کاربردهایی چون امنیت و پایداری ارتباطات، مدیریت بحران و پوشش ارتباطی در مناطق دورافتاده را برای صنایع دارد.



به گزارش سایت امن به نقل از مهر، در سالهای اخیر، توسعه شبکه های ارتباطی بومی به یکی از اولویت های کلیدی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور تبدیل گشته است. در این راستا، شرکت دانش بنیان فرابین موفق به طراحی و تولید شبکه های خصوصی نسل چهارم و پنجم شده است. این شرکت به پشتوانه بیشتر از یک دهه فعالیت در حوزه فناوری ارتباطات و اطلاعات، با تمرکز بر توسعه تکنولوژی های جدید ارتباطی، به طراحی، توسعه و تولید اجزای شبکه های سلولی پرداخته است و عرضه راهکارهای جامع شبکه خصوصی نسل چهارم و پنجم یکی از دستاوردهای این شرکت است.
علی اکبر تدین مدیر عامل این شرکت دانش بنیان در گفتگو با خبرنگار مهر، در پاسخ به این سؤال که شبکه خصوصی نسل چهارم (۴G) این شرکت چه مزایایی برای سازمان ها و صنایع مختلف دارد؟ اظهار داشت: شبکه خصوصی ۴G این شرکت با عرضه یک فناوری رادیویی سلولی پیشرفته و هسته بسیار تطبیق پذیر، مزایای گوناگونی را برای سازمان ها و صنایع مختلف به ارمغان می آورد. همچون این مزایا میتوان به نظارت بیشتر بر شبکه، شامل نظارت بر عملکرد، امنیت و قابلیت اطمینان، مناسب بودن برای کاربردهای تاکتیکی و مدیریت بحران و کاربرد در محیط های صنعتی و plant های ویژه اشاره نمود.

کاربرد شبکه خصوصی ۴G در محیط های صنعتی و کارخانجات

وی اضافه کرد: استفاده از EPC سفارشی (مهندسی، تأمین تجهیزات، اجرا) به سازمان ها این امکان را می دهد که کنترل کاملی بر شبکه خود داشته باشند و عملکرد، امنیت و قابلیت اطمینان آنرا به صورت دقیق نظارت کنند. قابلیت اطمینان بالای این شبکه، آنرا به گزینه ای ایده آل برای کاربردهای تاکتیکی و مدیریت بحران تبدیل میکند. این شبکه به علت پایداری و امنیت بالا، جهت استفاده در محیط های صنعتی و plant های ویژه بسیار مناسب می باشد.

کاربرد شبکه در مواقع بحران در مناطق بدون زیرساخت ارتباطی

تدین در پاسخ به این سؤال که کاربردهای این نوع شبکه خصوصی ۴G را در چه صنایعی میتوان دید، اظهار داشت: این راهکار برای کاربردهای مختلفی همچون محیط های صنعتی، کارخانجات و سایت های دورافتاده بسیار مناسب می باشد. همینطور در مواردی که سازمانی احتیاج به یک شبکه ارتباطی امن، قابل اعتماد و با عملکرد بالا دارد، می تواند از این راهکار بهره مند شود. از موارد دیگر کاربرد این شبکه، استفاده در مواقع بحران برای ایجاد پوشش در منطقه ای فاقد زیرساخت است.
این فعال فناور در رابطه با محصول بومی دیگر این شرکت با عنوان شبکه خصوصی ۵G توضیح داد و اظهار داشت: محصول بومی شبکه خصوصی ۵G شرکت، با عرضه راهکارهای همه جانبهشامل تجهیزات رادیویی، هسته شبکه و نرم افزارهای مدیریتی، تجربه ای کامل و یکپارچه را برای کاربران فراهم می آورد. این محصول با استفاده از چندین آنتن، سرعت و کیفیت ارسال و دریافت داده ها را به صورت قابل توجهی بالا می برد و با عرضه رابط کاربری گرافیکی (GUI) مدیریت شبکه کاربرپسند، مدیریت شبکه را برای کاربران آسان و قابل دسترس می سازد. همچنین، قابلیت سفارشی سازی این محصول، امکان تطبیق شبکه با نیازها و سناریوهای مختلف مشتریان را فراهم می آورد.

کاربرد شبکه ۵G در افزایش ایمنی عمومی و پوشش در مناطق دورافتاده

وی در جواب سوال دیگر بر مبنای این که شبکه خصوصی نسل پنجم (۵G) فرابین، چه مزایایی نسبت به نسل چهارم دارد، تصریح کرد: شبکه ۵G فرابین، با عرضه سرعت و ظرفیت بسیار بالاتر، تأخیر کمتر و قابلیت اطمینان بیشتر، امکان ایجاد شبکه های خصوصی پیشرفته تر را فراهم می آورد. این راهکار برای کاربردهایی مانند اینترنت اشیا (IoT)، اتوماسیون صنعتی، حقیقت افزوده و مجازی و سایر تکنولوژی های جدید بسیار مناسب می باشد.
تدین همینطور در رابطه با کاربردهای شبکه خصوصی ۵G توضیح داد و اضافه کرد: شبکه خصوصی ۵G بعنوان یک فناوری نوین، در زمینه های گوناگونی به کار می آید. این شبکه با هدف توسعه پوشش ارتباطی در مناطق مختلف، بخصوص مناطق دورافتاده و صنعتی، طراحی شده است. یکی از مهم ترین کاربردهای آن، افزایش ایمنی عمومی از راه عرضه ارتباطات پایدار و مطمئن در شرایط بحرانی است.

هوشمندسازی ساختمان ها و سایت های صنعتی با شبکه ۵G

مدیر عامل این شرکت دانش بنیان خاطرنشان کرد: همینطور شبکه خصوصی ۵G، بستر مناسبی برای خودکار سازی و هوشمندسازی فرآیندها در محیط های متعدد فراهم می آورد. همچون این کاربردها میتوان به هوشمندسازی ساختمان ها، سایت های صنعتی و مناطق معدنی اشاره نمود. این شبکه با عرضه سرعت بالا و تأخیر کم، امکان استفاده از فناوری های پیشرفته ای مانند اینترنت اشیا (IoT) و هوش مصنوعی (AI) را در این محیط ها فراهم می آورد.

نیاز ارگان های امداد و نجات به شبکه خصوصی ارتباطی برای مدیریت بحران

وی ضمن بیان این مطلب که بسیاری از صنایع و سازمان ها از محصولات ما بهره مند می شوند، اظهار داشت: صنایع تولیدی، معادن و نفت و گاز برای اتوماسیون، ارتباطات و نظارت از راه دور به این محصولات نیاز دارند. سازمان های دولتی و هم ارگان های متولی امداد و نجات، از این محصولات برای ارتباطات تاکتیکی و مدیریت بحران استفاده می نمایند. همچنین، بخش حمل و نقل، شامل فرودگاه ها، بنادر و شرکتهای حمل و نقل ریلی و جاده ای، از این محصولات برای مدیریت ترافیک و عرضه خدمات به مسافران بهره می برند. علاوه بر این، سازمان های بزرگ و شرکتهای خصوصی، مانند بیمارستان ها، دانشگاه ها و شرکتهای سازنده محصولات هوشمند، از این محصولات برای ایجاد شبکه های خصوصی با پهنای باند بالا و عرضه خدمات نوین استفاده می نمایند.
تدین در پاسخ به این سؤال که آینده این فناوری چگونه خواهد بود، تصریح کرد: با گسترش کاربرد اینترنت اشیا (IoT)، شبکه های خصوصی نسل چهارم و پنجم زیرساخت موردنیاز برای اتصال و مدیریت تعداد زیادی دستگاه IoT را فراهم می کنند.
این فعال فناور در انتها اظهار داشت: حقیقت افزوده و مجازی (AR/VR) شبکه های ۵G با پهنای باند بالا و تأخیر کم، امکان استفاده از برنامه های AR/VR را در محیط های صنعتی و تجاری فراهم می آورد. گسترش هوش مصنوعی در شبکه های خصوصی به مدیریت بهتر و کارآمدتر شبکه کمک می نماید.


منبع:

1404/02/17
09:58:04
9
5.0 / 5
تگهای خبر: ارتباطات , امنیت , اینترنت , تكنولوژی
اگر پسندیدید لاک کنید:
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان سایت امن در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۳
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

سایت امن
websec.ir - حقوق مادی و معنوی سایت سایت امن محفوظ است

سایت امن

گواهی امنیت وب ؛ با سایت امن، وبسایت خویش را ایمن کنید ؛ امنیت وبسایت شما، اولویت ماست