تجاری سازی پایان نامه های فناورانه با فن تز

تجاری سازی پایان نامه های فناورانه با فن تز سایت امن: برنامه فن تز چندین هدف کلی شامل صیانت از دستاوردهای فناورانه دانشجویان، ترویج انجام پایان نامه ها در حیطه فناوری های جهت ساز و تجاری سازی پایان نامه ها را دنبال می کند.



به گزارش سایت امن به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، چشم انداز برنامه «فن تز» به عنوان یک رویداد حمایتی، پشتیبانی از ثبت اختراعات و کمک به پروسه توسعه فناوری، ترویج و تجاری سازی پایان نامه های حوزه فناوری های راهبردی است.
این برنامه به شکلی طراحی شده که با حمایت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری و نهادهای حامی و بازیگران فعال اکوسیستم نوآوری، پایان نامه های مستعد و دارای قابلیت فناورانه منطبق با اهداف رویداد، مسیر ارزش آفرینی را طی کنند.
گفتنی است برنامه فن تز سه هدف کلی شامل صیانت از دستاوردهای فناورانه دانشجویان، ترویج انجام پایان نامه ها در حیطه فناوری های جهت ساز و کمک به توسعه فناوری و تجاری سازی پایان نامه های مستعد را دنبال می کند.
فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی ارشد و دکتری حرفه ای که از پایان نامه خود دفاع کرده اند، دانشجویان مقطع دکتری تخصصی که از پروپزال خود دفاع کرده اند و پژوهشگران مقطع پسادکتری که مقاله منتشر نموده اند، مخاطبان این رویداد حمایتی هستند.
شایان ذکر است تمامی مخاطبان تا زمان انجام اتمام ارزیابی های برنامه فن تز باید موضوع پایان نامه خودرا افشاء عمومی نکرده باشند. همین طور انتشار مقاله، چکیده پایان نامه و پوستر، شرکت در نمایشگاه ها و همایش ها از مصادیق افشای عمومی است؛ البته مقاله منتشر نشده و درحال داوری مشمول این تبصره نیست.
بر اساس این گزارش، تمام حیطه های فناورانه که طی آن محصول یا پروسه جدیدی توسعه داده شده با اولویت فناوری های جهت ساز آینده مشمول دامنه این برنامه است.
فناوری نانو و میکرو، زیست فناوری، پزشکی دقیق، علوم و فناوری های سلول های بنیادی، فوتونیک، لیزر، مواد پیشرفته، اپتیک و کوانتوم، اتصال پذیری و ارتباطات، هوش مصنوعی و دیجیتال و رباتیک، علوم و فناوری های شناختی، حوزه آب و انرژی و محیط زیست، حمل و نقل، گیاهان دارویی و طب سنتی همچون زیربخش های این حیطه های فناورانه است.
شرایط شرکت در فن تز
لازم به ذکر است طرح هایی که شرایط زیر را داشته باشند می توانند جهت شرکت در این برنامه درخواست ارسال کنند:
موضوع مستخرج از رساله/ پایان نامه با اولویت فناوری های راهبردی و کلیدی باشد.
شامل فرآورده یا پروسه موضوع اختراع (جدید، دارای گام ابتکاری و قابلیت کاربردصنعتی) باشد.
حداقل تا مرحله دستیابی به نتایج اولیه شرایط احراز اختراع ( TRL۳به بالا) پیشرفت کرده باشد.
مقاله چاپ شده از موضوع پایان نامه (یا هر گونه خود افشایی) دیگری نداشته باشد. سابمیت مقاله با شرط عدم انتشار تا زمان پذیرش و فایلینگ اختراع مورد قبول است.
برنامه زمابندی فن تز
برنامه زمابندی فن تز به اینطور است که یکم مردادماه امسال شروع فراخوان بوده و پانزدهم شهریورماه اتمام فراخوان خواهد بود. سی و یکم شهریورماه اتمام ارزیابی اولیه و اعلام پذیرفته شدگان مرحله اول و یکم مهرماه منتورینگ و شروع دریافت طرح های تکمیل شده خواهد بود. زمان اتمام دریافت طرح های تکمیل شده و شروع ارزیابی ماهوی، پانزدهم مهرماه و پانزدهم آبان ماه اتمام ارزیابی ماهوی و اعلام پذیرفته شدگان مرحله دوم خواهد بود.
بیست و پنجم آبان ماه امسال هم زمان اجرای برنامه تجربه فناورانه و انعقاد قرارداد با برگزیدگان خواهد بود.
بر اساس این گزارش سئوالات متداول در این برنامه شامل تعریف اختراع، تعریف پتنت، موضوعات مناسب اختراع، نوآوری، گام ابتکاری، معاهده PCT و فواید آن، پایگاه ثبت اختراع خارجی و سطح بلوغ فناوری (TRL)است.
علاقمندان به مشارکت در برنامه "فن تز" می توانند فرم ثبت نام مندرج در کانون مدیریت دارایی های فکری را دانلود و آنرا به دقت تکمیل کنند. سپس فرم تکمیل شده را به همراه فایل پروپوزال/پایان نامه ( کارشناسی ارشد) یا پروپوزال (دکتری/پسادکتری) و فایل اظهارنامه ثبت اختراع داخلی ( در صورت دارا بودن) حداکثر تا تاریخ ۱۵ شهریور به آدرس پست الکترونیک info@patentoffice.ir ارسال نمایند.

1402/06/06
09:52:35
283
5.0 / 5
تگهای خبر: ارتباطات , الكترونیك , انرژی , پژوهش
اگر پسندیدید لاک کنید:
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان سایت امن در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۴
سایت امن
websec.ir - حقوق مادی و معنوی سایت سایت امن محفوظ است

سایت امن

گواهی امنیت وب