رییس صندوق نوآوری خبر داد

اعطای تسهیلات 500 میلیونی به شركت های متضرر از اثر كرونا

اعطای تسهیلات 500 میلیونی به شركت های متضرر از اثر كرونا به گزارش سایت امن رئیس هیات عامل صندوق نوآوری و شكوفایی از اعطای تسهیلات حمایتی برای شركت های دانش بنیان و فناوری كه به علت شیوع كرونا گرفتار صدمه شدند، اطلاع داد.


به گزارش سایت امن به نقل از ایسنا دكتر علی وحدت در مورد جزئیات تسهیلات حمایتی صندوق نوآوری از كسب و كارهای زیان دیده بر اثر انتشار ویروس بیماری كووید-۱۹ اظهار داشت: با عنایت به مشكلاتی كه شیوع كرونا در اكوسیستم فناوری و نوآوری كشور بوجود آورده است، صندوق نوآوری و شكوفایی با هماهنگی با سایر دستگاه های اجرایی كشور مصوب كرد كه از شركت های دانش بنیان و همینطور شركت های فناور، خلاق، استارتاپ ها و شتاب دهنده های فعال در اكوسیستم فناوری و نوآوری حمایت كند. بر این اساس مقرر شد تسهیلاتی هم راستا با تسهیلاتی كه دولت جمهوری اسلامی ایران مصوب كرده، در صندوق اجرا شود.
وحدت با اشاره به اختصاص تسهیلات به شركت های كوچك و متوسط دانش بنیان، فناور، خلاق، استارتاپ ها و شتابدهنده های صدمه دیده بر اثر شیوع كرونا، اظهار نمود: این تسهیلات تا سقف ۵۰۰ میلیون تومان با نرخ ۹ درصد برای كسب و كارهای كوچك و متوسط در نظر گرفته شده است. این تسهیلات با پایش وضعیت فعالیت و اشتغال شركت ها طی ۶ ماه پرداخت خواهد شد. پس از آن ۶ ماه جهت بازیابی توان شركت ها تنفس داده می شود و تسهیلات طی یك سال بعد به صورت اقساطی بازپرداخت خواهد شد.
وی تصریح كرد: برای سایر شركت های فعال در اكوسیستم نوآوری هم با عنایت به بزرگی اكوسیستم و محدودیت منابع مالی صندوق در گام اول شتاب دهنده ها و فضاهای كار اشتراكی كه در اثر انتشار كرونا صدمه های شدیدی دیده اند، در اولویت قرار گرفته اند كه با همكاری صندوق های پژوهش و فناوری تا سقف محدودی توسط صندوق نوآوری مشابه سایر شركت ها حمایت می شوند.
وی افزود: امیدواریم با جذب منابع مالی بتوانیم برنامه های حمایتی برای سایر فعالان همچون شركت های فناور، خلاق و استارتاپ ها اجرایی نماییم.
رئیس صندوق نوآوری و شكوفایی افزود: شركت های دانش بنیان و شتابدهنده ها می توانند به صورت مستقیم به سامانه "غزال" مراجعه نموده و با شرح مستنداتی كه نشان دهنده صدمه دیدگی آنها پس از شیوع بیماری كووید- ۱۹ است، درخواست خویش را اعلام كنند. تقاضاها توسط كارشناسان بررسی و پاسخ داده می شود.
رئیس صندوق نوآوری و شكوفایی در انتها با تاكید بر اینكه شركت های دانش بنیان و فناور كشور دوشادوش كادر درمان در جبهه مقابله با كرونا آماده عرضه خدمات به مردم هستند، تصریح كرد: ما با تاكید بر توان محققان و فناوران جوان كشور می توانیم در مرزهای دانش و فناوری، محصولات پیشرفته و دارای استانداردهای روز دنیا تولید نماییم كه فراتر از بازارهای ملی، در بازارهای صادراتی و بین المللی هم امكان رقابت داشته باشند.
پیش از این صندوق نوآوری و شكوفایی با آغاز شیوع كرونا در ایام پایانی سال قبل با اختصاص ۵۰۰۰ میلیارد ریال برنامه حمایت مالی سریع از محصولات فناورانه را در عرصه مقابله با شیوع این بیماری شروع كرد و ظرف دو هفته توانست ضمن اعلام فراخوان و دریافت طرح ها، نسبت به تأمین مالی نزدیك به ۷۰ شركت دانش بنیان و فناور سازنده تجهیزات و اقلام مرتبط برای مقابله با كرونا اقدام نماید.



1399/01/31
22:12:39
2973
5.0 / 5
تگهای خبر: پژوهش , خدمات , دانش بنیان , دستگاه
اگر پسندیدید لاک کنید:
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان سایت امن در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۳
سایت امن
websec.ir - حقوق مادی و معنوی سایت سایت امن محفوظ است

سایت امن

گواهی امنیت وب