انعقاد قرارداد پژوهشی با دانشگاه فنی دانمارك در حوزه صنایع غذایی

انعقاد قرارداد پژوهشی با دانشگاه فنی دانمارك در حوزه صنایع غذایی به گزارش سایت امن قرارداد پژوهشی دستگاه پلاسمای غیرحرارتی كاربردی برای افزودنی ها با دانشگاه فنی دانمارك منعقد شد.



به گزارش سایت امن به نقل از مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، در جهت سیاست های امنیت غذایی كشور بعنوان یكی از اركان مهم پدافند غیرعامل، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی بعنوان یكی از مراكز پژوهشی وابسته به وزارت علوم، در زمینه ارتقا سلامت و امنیت غذایی، پروژه مشترك پژوهشی را با دانشگاه فنی دانمارك شروع كرد.
این پروژه كه در چارچوب قرارداد پژوهشی بین المللی اجرا می گردد با هدف تغییر خصوصیت های عملكردی هیدروكلوئیدها و پروتئین ها در فرآورده های مختلف غذایی با استفاده از فناوری پلاسمای سرد و به منظور خودكفایی كشور در دستیابی به دانش فنی تولید افزودنی ها با فناوری روز دنیا در تولید اقلام مورد نیاز در صنعت غذا شروع شده است.
دكتر محمدعلی حصاری نژاد عضو هیئت علمی گروه فرآوری مواد غذایی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی و مجری این طرح پژوهشی با بیان این كه قرارداد پژوهشی حاضر در جهت گسترش تبادلات علمی و تحقیقاتی در زمینه علوم و صنایع غذایی منعقد شده اظهار داشت: پلاسمای غیرحرارتی تكنولوژی نوینی است كه می توان با استفاده از آن، گروه های عاملی مختلف را بر سطوح مواد نشاند یا از تاثیر اكسیداسیون جزیی آن بر تركیبات غذایی و بهبود خصوصیت های نهایی فراورده های غذایی، استفاده نمود.
وی افزود: با بدست آوردن اطلاعاتی در زمینه تغییر خصوصیت های كاربردی هیدروكلوئیدها امكان استفاده بهینه از آنها در فرمول مواد غذایی فراهم می گردد و با بررسی رفتار رئولوژیكی و ساختاری آنها می توان به درك بهتری از ریز ساختار و بافت این سیستم ها و شرایط مختلف تشكیل و پایداری آنها رسید.
حصاری نژاد اظهار داشت: این طرح با هدف اصلاح خصوصیت های ساختاری و عملكردی هیدروكلوئیدها و پروتئین های غذایی اجرا می گردد.

1397/10/02
20:31:20
5.0 / 5
25
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۳
سایت امن
websec.ir - حقوق مادی و معنوی سایت سایت امن محفوظ است

سایت امن

گواهی امنیت وب