دستاوردهای محققان یك شركت دانش بنیان تشریح شد؛

از امكان بازیافت باتری های فرسوده تا تولید مواد صنعتی از پارچه های بازیافتی

از امكان بازیافت باتری های فرسوده تا تولید مواد صنعتی از پارچه های بازیافتی سایت امن: پژوهشگران یك شركت دانش بنیان با بهره گیری از فناوری نانو موفق به ارائه روشی برای جداسازی سرب از باتری های فرسوده شدند كه با بهره گیری از این روش سربی با خلوص بالا تهیه شد.


علیرضا قاسمی از پژوهشگران بخش تحقیق و توسعه این شرکت دانش بنیان در گفت و گو با ایسنا، تمرکز کارهای این شرکت را در حوزه های بازیافت و تولید مواد صنعتی، مواد آرایشی و بهداشتی، جوهر و لعاب و تولید کاتالیست های مربوط به صنایع پتروشیمی دانست و اظهار داشت: در هر کدام از حوزه های موفق شدیم علاوه بر تجاری سازی محصولات، بعضی از دانش های فنی را نیز به فروش برساندیم.
وی با اشاره به دستاوردهای این شرکت در حوزه بازیافت مواد، اشاره کرد: در این عرصه موفق به تولید ساختارهای گرافن اکسایدی شویم که از آن می توان برای پوشش های ضد UV بهره برد.
قاسمی تولید مواد صنعتی از پارچه های بازیافتی را از دیگر دستاوردهای این شرکت نام برد و تصریح کرد: در این طرح که با همکاری یکی از شرکت های تولید کننده پوشاک اجرایی شده، و در این زمینه توضیح داد: در این طرح مبادرت به تبدیل پارچه های بازیافتی به مواد سلولزی به صورت NCC و MFC شد.
وی MFC را مواد میکرو سلولز دانست که بعنوان خوراک صنایع نساجی و رنگ قابل استفاده می باشد و افزود: ما با بهره گیری از پارچه های بازیافتی و ضایعاتی که دور ریز شرکت ها است با این فرآیند به ماده ای تبدیل نماییم که خوراک اصلی صنایع است.
این محقق تولید نانو سلولز با بهره گیری از ضایعات نساجی را ازدیگر مواد تولیدی دانست و تصریح کرد: این مواد به صورت NCC تولید کردیم که می تواند در صنایع فیلتر سازی و صنایع بهداشتی می توان از آن استفاده گردد.
قاسمی از موفقیت این شرکت در بازیافت باتری های فرسوده خبر داو و تصریح کرد: در این طرح موفقیت به جداسازی سرب باتری ها شدیم و ثبت پتنت آن در کشور ژاپن انجام شده است.
بگفته وی، در این طرح با بهره گیری از فناوری نانو موفق به جدا سازی سرب خالص از باتری ها شدیم.
وی با اعلان اینکه در حوزه مواد صنعتی، موفق به تولید نانو کاتالیست های سرامیکی برای جدایش سولفور شدیم، افزود: با قرار دادی که با کشور کره منعقد شده است، مقرر است با تولید نانو کاتالیست ها مبادرت به جذب سولفور موجود در آلاینده های صنایع پتروشیمی می شود.




منبع:

1399/02/23
14:05:57
3302
5.0 / 5
تگهای خبر: باتری , پژوهش , توسعه , دانش بنیان
اگر پسندیدید لاک کنید:
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان سایت امن در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۲
سایت امن
websec.ir - حقوق مادی و معنوی سایت سایت امن محفوظ است

سایت امن

گواهی امنیت وب