دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تاكید كرد
لزوم تدوین سیاست های لازم برای ورود بخش خصوصی به عرصه علم و فناوری
به گزارش سایت امن دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی اظهار داشت: علاوه بر توجه دولت به گسترش و توسعه توانمندی علمی جمهوری اسلامی ایران، شایسته است تا سیاست های لازم برای ورود بخش خصوصی به این عرصه نیز برقرار شود.
به گزارش سایت امن به نقل از ایسنا دكتر سعیدرضا عاملی در یكصد و بیست وسومین جلسه ستاد راهبری نقشه جامع علمی كشور كه در محل دبیرخانه این شورا برگزار شد، اشاره كرد: مهمترین سهم تحقیق و توسعه در كشورهای پیشرفته دنیا متعلق به بخش خصوصی است و سهم اساسی ثبت نوآوری نیز متعلق به همین بخش است.
برمبنای اعلام مركز خبر شورای عالی انقلاب فرهنگی، قبل از دستور این جلسه، گزارش اخبار علم و فناوری توسط دكتر قدسی پور معاون نظارت و ارزیابی ستاد علم و فناوری دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه شد و آخرین آمار تولیدات علم و فناوری جمهوری اسلامی ایران مورد بررسی قرار گرفت.
در این رابطه با اشاره به گزارش استنفورد پیرامون فعالیت های كمّی علمی در جمهوری اسلامی ایران و ارائه مستندات علمی ایران در مقایسه با برخی كشورهای منطقه در سال های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۹ خاطرنشان شد كه خوشبختانه كیفیت مقالات علمی كشور نیز در جایگاه مناسبی در منطقه قرار دارد.
دكتر محمدرضا مخبر دزفولی نیز در ادامه با اشاره به گزارش استنفورد پیرامون تولیدات علمی ایران، اشاره كرد: در گزارش استنفورد ۴۸۰ هزار مقاله بررسی شده و اعتراف می كند كه حدود ۹۱ درصد مقالات كشور در مجلات دارای كیفیت انتشار یافته است كه این خود نشان دهنده كیفیت تولید علم جمهوری اسلامی ایران است.
این عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی اضافه كرد: در زمینه هوافضا پروژه های عظیمی هم اكنون توسط امارات متحده عربی و عربستان سعودی در حال پیگیری است و با عنایت به این كه جمهوری اسلامی ایران پیشتاز جریان علمی در منطقه بوده است، برخی دیگر از كشورهای منطقه نیز در تلاش هستند تا این پیشتازی را از جمهوری اسلامی ایران بگیرند، پس برنامه ریزی مناسب در جهت پشتیبانی از پیشتازی علم در جهان لازم است كه توسعه یابد.
به گزارش سایت امن به نقل از ایسنا، دستور اول جلسه به ادامه بررسی سیاست های اشتغال دانش آموختگان اختصاص داشت. دستور دوم یكصد و بیست وسومین جلسه ستاد راهبری نقشه جامع علمی كشور، به سوژه آمایش آموزش عالی اختصاص داشت.
راه اندازی ۱۸ مركز نوآوری در استان ها، استقرار ۷۱ هسته نوآور، ۲۵ مركز رشد و استقرار ۱۴۵ هسته فناور با مشاركت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، همچون مواردی بود كه در ارتباط با سیاست های اشتغال دانش آموختگان دانشگاه پیام نور به آن اشاره شد. همین طور درانتها مقرر شد، درخواست آمایش منطقه ای دانشگاه پیام نور جهت بررسی دقیق تر به دبیرخانه ستاد نقشه جامعه علمی كشور ارجاع شود و اشكالات مطرح شده در جلسه مورد ملاحظه قرار گیرد.
ارائه گزارش اجرایی سازی سند استراتژیك كشور در امور نخبگان توسط دكتر ستاری
درانتها این جلسه، بعد از ارائه گزارشی از فعالیت های اخیر بنیاد ملی نخبگان و اهتمام مقام معظم رهبری(مدظله العالی) به اجرایی سازی سند استراتژیك كشور در امور نخبگان توسط دكتر ستاری، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری قرار شد گزارش پیشرفت سند استراتژیك كشور در امور نخبگان در جلسات آتی ستاد راهبری نقشه جامع علمی كشور ارائه شود.
منبع: سایت امن
اگر پسندیدید لاک کنید:
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان سایت امن در مورد این مطلب