افزایش عمر مفید قطعات دوار با تجهیزات ارتعاش گیر پژوهشگران كشور

افزایش عمر مفید قطعات دوار با تجهیزات ارتعاش گیر پژوهشگران كشور ساخت تجهیزاتی در امتداد کاهش ارتعاش قطعات متحرک محصول دانش بنیان یکی از شرکت های دانش بنیان است که بگفته آنها به کارگیری این تجهیزات از عدم کارایی قطعات متحرک جلوگیری خواهدنمود و عمر مفید تجهیزات دوار نیز افزایش می یابد.


به گزارش سایت امن به نقل از ایسنا، مهدی احمدی، مدیرعامل این شرکت دانش بنیان، با اشاره به توانمندی در ارتعاش گیری و بالانس تمامی قطعات دوار مورد استفاده در صنایع اظهار داشت: ارتعاش سبب خرابی و ناکارآمدی تجهیزات و مختل شدن صنعت می شود. بطور مثال یک آسیاب یا سانتریفیوژ خون، در صورت وجود ارتعاش در تجهیزات دوار، کارایی خودرا از دست خواهند داد، ضمن آنکه با وجود ارتعاش علاوه بر افزایش هزینه های تعمیر و نگهداری، مصرف انرژی میانگین ۲۵درصد افزایش خواهد یافت.
وی با اشاره به استفاده از تجهیزات ایران ساخت و فناوری های بومی این شرکت دانش بنیان در حوزه های گوناگون، اظهار داشت: نیاز صنایع مختلف به ارتعاش گیری بسیار گسترده است و هم اکنون به صنایع نیروگاهی، پالایشگاهی پتروشیمی، لوازم خانگی، خودروساز، سیمان و فولاد، خدمات و محصولات فناورانه این حوزه را ارائه می نماییم.
احمدی، با اشاره به تولید تجهیزات ارتعاش گیری و ارائه خدمات فناورانه این حوزه افزود: برخی صنایع نیاز دارند تجهیزات بالانس را در اختیار داشته باشند و با سرمایه گذاری روی این حوزه، از تجهیزات بالانس ایران ساخت این شرکت استفاده می نمایند. اما برخی دیگر از صنایع، نیازمند دریافت خدمات بالانس تجهیزات هستند که با بهره گیری از فناوری بومی و تجهیزات داخلی، در ارائه خدمات برای قطعات از ۲۵ گرم تا ۴۰ تن توانمند هستیم.
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان با اعلان اینکه این شرکت قادر می باشد با روش نوآورانه از تجهیزات بزرگ و گرانقیمت مانند توربین ها بدون انجام عملیات حرارتی یا پرس در کوتاه ترین زمان ممکن ارتعاش گیری کند، تصریح کرد: با بهره گیری از روش ابداعی این شرکت، می توان بدون اهتمام و خطا به دقت های صدمی در زمانی بسیار کوتاه تر از روش های پیشین دست یافت. همین طور فقط ۴۰ درصد از هزینه روش های پیشین در روش صرف می شود. فناوری مورد اشاره در صنایع توربین بسیار کاربرد دارد و در زمانی بسیار کوتاه قطعه را به مدار بازمی گرداند.
برمبنای اعلام مرکز اطلاع رسانی معاونت علمی ریاست جمهوری، احمدی، استفاده از روش چندصفحه ای برای ارتعاش گیری را یکی دیگر از فناوری های این شرکت دانش بنیان عنوان نمود و اضافه کرد: تا قبل از این ارتعاش گیری با بهره گیری از دو صفحه بالانس انجام می شد که دارای معایب خاص خود بود، با بهره گیری از روش چند صفحه ای، تنش های داخلی قطعه به کم ترین میزان خود می رسد. دستگاه های بالانس شرکت، به این فناوری مجهز هستند و افزایش حجم باربرداری و طول عمر را به همراه می آورند.



1399/12/05
18:40:06
988
0.0 / 5
اگر پسندیدید لاک کنید:
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان سایت امن در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۴
سایت امن
websec.ir - حقوق مادی و معنوی سایت سایت امن محفوظ است

سایت امن

گواهی امنیت وب