تولید منسوجات گرمازا با قابلیت استفاده در همه فصول سال

تولید منسوجات گرمازا با قابلیت استفاده در همه فصول سال به گزارش سایت امن محققان دانشگاه صنعتی امیركبیر منسوجات گرمازای هوشمندی را تولید كردند كه علاوه بر آنكه میزان دما در آن قابل تنظیم است، از آن می توان در همه فصول استفاده نمود.


به گزارش سایت امن به نقل از ایسنا، آرش ناظم بوشهری مجری طرح " تولید منسوجات گرمازای هوشمند"، هدف از اجرای این طرح را ساخت پارچه هایی با قابلیت ایجاد گرما در شرایط آب و هوایی سرد ذكر كرد و اظهار داشت: از این پارچه بعنوان لباسی مجزا یا داخل لباس هایی استفاده می شود كه می تواند فرد را گرم كند بگونه ای كه در شرایط آب و هوایی سخت می توان از این منسوج برای تولید گرما بهره برد ضمن آنكه از آن می توان برای تسكین دردهای موضعی در حوزه پزشكی بهره برد.
بوشهری، با اشاره به اینكه تابحال منسوجات گرم شونده با روش های مختلف تولید شده است، خاطرنشان كرد: در این روش برای تولید گرما از "المنت های متفاوت با قطر یك دهم میلی متر و یك منبع تغذیه از نوع باتری برای تولید دما استفاده شده است. المنت هایی كه در این پارچه مورد استفاده قرار گرفت بگونه ای بین دولایه پارچه قرار می گیرد كه در لایه نهایی، المنت ها مشخص نیستند. بدین سان خطرات ناشی از سوختگی و برق گرفتگی برطرف شده و ازاین رو می توان از این پارچه به صورت مستقل در تماس با پوست استفاده نمود.
مجری طرح قابل تنظیم بودن محدوده تولید دما را از مزایای این منسوج نام برد و تصریح كرد: دمای پارچه تا بیشتر از 35 درجه قابل افزایش است و بعد از رسیدن دمای پارچه به میزان تنظیم شده، افزایش دما به صورت خودكار متوقف خواهد شد.
این دانش آموخته دانشگاه صنعتی امیركبیر با اشاره به اینكه از این پارچه همینطور می توان در فصول گرم سال هم استفاده كرد، توضیح داد: از آنجایی كه دمای پارچه قابل تنظیم است ازاین رو امكان استفاده از این لباس در همه فصول سال برای كاربران فراهم گشته است.
وی با تاكید بر اینكه نمونه اولیه این پارچه ساخته شده ولی هنوز وارد فاز تولید انبوه و صنعتی نشده است، افزود: نمونه های خارجی پارچه در چارچوب لباس در كشور وجود دارد اما تولید نمونه های داخلی می تواند در كشور به صرفه تر باشد.
ناظم بوشهری، با اشاره به مزایای پارچه های هوشمند گرما زا اظهار داشت: قابل تنظیم بودن دما، عدم خطر برق گرفتگی و سوختگی، امكان تماس با پوست بدون احتیاج به لایه و استری، اقتصادی بودن، تولید آسان و راحت از مزایای این پارچه ها به حساب می آید.
این پروژه در جهت رساله كارشناسی ارشد رشته مهندسی نساجی و به راهنمایی دكتر نازنین اعزازشهابی و دكتر محمد امانی تهران از اعضای هیات علمی دانشگاه صنعتی امیركبیر اجرایی شده است.



1399/01/16
17:08:49
3386
5.0 / 5
تگهای خبر: باتری , دانشگاه , ساخت , صنعت
اگر پسندیدید لاک کنید:
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان سایت امن در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۵
سایت امن
websec.ir - حقوق مادی و معنوی سایت سایت امن محفوظ است

سایت امن

گواهی امنیت وب