توصیه جدید محققان؛

حشره بخورید تا سرطان نگیرید!

حشره بخورید تا سرطان نگیرید! به گزارش سایت امن تحقیقات جدید نشان داده است حشرات حاوی مقدار زیادی آنتی اكسیدان هستند و برای پیشگیری از مبتلا شدن به سرطان می توان از آنها استفاده نمود.


به گزارش سایت امن به نقل از تلگراف، بعد از انتشار تحقیقی جدید بزودی برای محافظت در مقابل مبتلا شدن به سرطان به افراد سفارش می شود مورچه و حشرات دیگر را بخورند. آزمایشات گروهی از دانشمندان دانشگاه رم در ایتالیا نشان داده است برخی بی مهرگان (مانند جیرجیرك و ملخ) حاوی غلظت بالایی از آنتی اكسیدان هستند. آنتی اكسیدان ها برای كاهش واكنش شیمیایی بدن كه رادیكال های آزاد تولید می كند، اهمیت زیادی دارد. به قول دانشمندان وجود رادیكال های آزاد احتمال مبتلا شدن به سرطان را زیاد می كند. علاوه بر آن تحقیقات نشان داده رادیكال های آزاد با خطر بالای مبتلا شدن فرد به بیماری های قلبی و دیابتی هم مرتبط هستند. البته آنتی آكسیدان ها در طیف مختلفی از غذاها همچون میوه و سبزیجات وجود دارند. بهرحال كارشناسان مواد غذایی معتقدند با عنایت به تحقیق مذكور، شهروندان كشورهای غربی در دهه های آینده حشرات را به رژیم غذای خود اضافه می كنند. دانشمندان بعد از آسیاب كردن حشرات متوجه شدند غلظت آنتی اكسیدن در بعضی از آنها چند برابر آب پرتقال یا روغن زیتون است. پژوهش آنان نشان داد عصاره قابل حل در آب از كرم ابریشم و جیرجیرك دارای بیشترین مقدار ظرفیت آنتی اكسیدانی بودند. به صورت دقیق عصاره قابل حل در آب این حشرات ظرفیت آنتی اكسیدانی ۵ برابر آب پرتقال داشت. در این میان ملخ، مورچه سیاه و شپشك آرد هم حاوی بیشترین میزان پلی فنول ها بودند. وجود پلی فنول هم یكی دیگر از روش های بررسی پتانسیل آنتی اكسیدانی است. عصاره محلول در چربی از كرم ابریشم، زنجره و كرم پروانه آفریقایی هم ظرفیت آنتی اكسیدانی دو برابر روغن زیتون داشتند. این تحقیق در ژورنالFrontiers in Nutrition انتشار یافته است.

1398/04/24
14:26:26
5.0 / 5
39
تگهای خبر: پژوهش , دانشگاه , دانشمند
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۳
سایت امن
websec.ir - حقوق مادی و معنوی سایت سایت امن محفوظ است

سایت امن

گواهی امنیت وب