رئیس جهاددانشگاهی خبر داد:

ورود پژوهشكده محیط زیست جهاددانشگاهی به تصفیه پساب های صنعتی

ورود پژوهشكده محیط زیست جهاددانشگاهی به تصفیه پساب های صنعتی سایت امن: رئیس جهاددانشگاهی اظهار داشت: پژوهشكده محیط زیست جهاددانشگاهی هم اكنون به صورت تخصصی در حوزه تصفیه پساب های صنعتی و آب همراه نفت و نمك زدایی ورود كرده است.



به گزارش سایت امن به نقل از مهر به نقل ازجهاد دانشگاهی، دكتر حمیدرضا طیبی در دیدار با مصطفی سالاری استاندار گیلان، با اشاره به فعالیت های پژوهشی جهاددانشگاهی در استان های مختلف با تاكید بر ظرفیت های بومی، اظهار نمود: واحدهای استانی جهاددانشگاهی با عنایت به ظرفیت های بومی فعالیت های پژوهشی تخصصی را به صورت هدفمند دنبال می كنند البته پژوهش های استانی با رویكرد ملی دنبال می شوند. پژوهشكده محیط زیست هم بنابر پتانسیل های موجود در گیلان مستقر است.
رئیس جهاددانشگاهی با اشاره به اینكه پژوهشكده محیط زیست هم اكنون به صورت تخصصی در حوزه «پساب های صنعتی» و «آب همراه نفت و نمك زدایی» ورود كرده است، اضافه كرد: به جهت اینكه نفت به پالایشگاه جهت مصارف یا صادرات برسد باید آب و آب نمك كه ۸۰ درصد آنرا تشكیل می دهد از نفت جدا شود، تحقیقات نشان داده كه هر چقدر چاه نفت عمیق تر باشد، حجم آب و آب نمك هم بیشتر خواهد شد در این راستا پژوهشگران پژوهشكده محیط زیست طی فرایندی موفق به جداسازی ناخالصی های مذكور شدند.
وی افزود: همواره پساب های صنعتی بجا مانده از فرایند مذكور خود چالش بزرگی برای محیط زیست بوده كه پژوهشگران ما توانستند آب و آب نمك موجود را به قابلیت استفاده در كشاورزی و همینطور خود صنایع برسانند.
طیبی بااشاره به فعالیت های پژوهشكده در مبحث زباله و امحای آن اظهار داشت: از ابتدای فعالیت جهاددانشگاهی امحای پسماند در دستوركار قرار گرفت كه منجربه ساخت واحدهای كمپوست شد، با عنایت به اینكه اكنون در دنیا راهی جز سوزاندن زباله برای امحای آن وجود ندارد ولی این كار باید با بهترین روش صورت گیرد.
رئیس جهاددانشگاهی بیان كرد: با عنایت به تعدد زباله سوزها و واحدهای كوچك كه خود سبب تشدید آلاینده ها می شوند و فلزات سنگین نظیر سرب را در محیط زیست بجا می گذارند، بنابراین بهتر است كه كار بزرگی را با مشاركت شركت های خارجی انجام دهیم، جهاددانشگاهی متولی انتقال تكنولوژی است و می تواند در این راستا و با بهره گیری و انتقال دانش فنی لازم به كشور، چالش های زیست محیطی پیشرو را حل كند.
وی با اشاره به اینكه جهاددانشگاهی گیلان می تواند در بحث چای هم بصورت تخصصی ورود كند، اظهار داشت: پژوهش هایی در جهت «ارتقای كیفیت برگ چای» و «افزایش تولید چین چای» توسط پژوهشگران جهاددانشگاهی به نتیجه رسیده كه این امكان وجود دارد به مرحله صنعتی شدن برسد. علاوه بر موارد مذكور جهاددانشگاهی در حوزه برنج و كاهش سن باروری ماهیان خاویاری هم مطالعات كاربردی دارد.
طیبی افزود: جهاددانشگاهی در حوزه پزشكی نظیر درمان ناباروری، سلول درمانی، سرطان برست، زخم های بدخیم و مزمن خدماتی را در حال عرضه دارد كه این خدمات می توانند در استان گیلان اجرایی شوند.
رئیس جهاددانشگاهی با اشاره به اینكه به دنبال كاربردی كردن پژوهش ها هستیم، اضافه كرد: جهاددانشگاهی با وجود ظرفیت های علمی و پژوهشی موجود می تواند خدمات علمی را به جامعه عرضه نماید.
او همینطور از راه اندازی مجتمع رفاهی، آموزشی و فرهنگی جهاددانشگاهی در گیلان خبرداد و اظهار داشت: زمینی به مساحت ۵۵۰۰ مترمربع در چابكسر جهت راه اندازی مجتمع چندمنظوره رفاهی، آموزشی و تفریحی خریداری شده و در حال دریافت مجوزهای راه اندازی هستیم.

1397/08/06
14:31:55
4410
5.0 / 5
تگهای خبر: پژوهش , تكنولوژی , خدمات , دانشگاه
اگر پسندیدید لاک کنید:
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان سایت امن در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۱
سایت امن
websec.ir - حقوق مادی و معنوی سایت سایت امن محفوظ است

سایت امن

گواهی امنیت وب