راه اندازی 118 استارتاپ با حمایت مركز شتابدهی نوآوری

راه اندازی 118 استارتاپ با حمایت مركز شتابدهی نوآوری سایت امن: تهران- مدیر مركز شتابدهی نوآوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از طریق اندازی 118 استارتاپ از دل رویدادهای كارآفرینی برگزار شده از جانب این مركز اطلاع داد.


به گزارش خبرنگار گروه علمی ایرنا، سال 1393 بود كه مركز شتابدهی نوآوری به پشتیبانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در جهت پشتیبانی از كارآفرینی مبتنی بر فناوری و نوآوری فعالیت خویش را آغاز كرد.
مجموعه ای كه به قول مدیر آن تابحال موفق به برگزاری 209 رویداد كارآفرینی در بیش از 50 شهر از 28 استان كشور شده است.
مهندس سیدعلی هزاوه ای كه امروز چهارشنبه در جمع خبرنگاران سخن می گفت، ضمن تشریح ماموریت و اقدامات مركز شتابدهی نوآوری معاونت علمی از زمان شروع به كار این مجموعه خاطرنشان كرد: تابحال 26 شتابدهنده در كشور موفق به دریافت تاییدیه از جانب این مركز شده اند.
هزاوه ای با بیان این كه این تعداد شتاب دهنده با اشتغالزایی برای 500 نفر در شهرهای تهران، البرز، اصفهان، یزد، كرمانشاه و مشهد شكل گرفته اند، اظهار داشت: البته از استان های سیستان و بلوچستان، همدان، اردبیل و قم درخواست هایی برای تولید شتاب دهنده ها دریافت كرده ایم كه در حال بررسی است.
وی یكی از اهداف اصلی مركز شتابدهی نوآوری معاونت علمی را كه در پارك فناوری پردیس مستقر است، پشتیبانی از رویدادهای كارآفرینی گوناگون در سراسر كشور برای توسعه فرهنگ كار و تلاش بین دانشجویان و جوانان و آشنا كردن آنان با فرصت های كسب و كار موجود با عنایت به زیست بوم ایران و تاثیر این مفاهیم نوین در عرصه اقتصاد عنوان نمود.
مدیر مركز شتابدهی نوآوری با اشاره به شرایط صدور تاییدیه این مركز برای تولید شتاب دهنده ها، دارا بودن سرمایه گذارخصوصی، مستقل بودن مجری، عرضه مدل اجرایی كار و برخورداری از شبكه مناسب مربیان و سرمایه گذاران، دارا بودن برنامه میان مدت سه تا پنج ساله را از اصلی ترین شرایط شتاب دهنده ها برشمرد.
هزاوه ای با اشاره به رشد چشمگیر رویدادهای كارآفرینی برگزار شده در كشور در طول چهار سال گذشته، افزایش تنوع رویدادها از سه نوع در سال 1393 به بیش از 30 نوع در سال 1396، افزایش پراكندگی جغرافیایی، افزایش تیم ها در كل كشور و همینطور آشنایی دانشگاه ها و پارك های فناوری با مدلهای رویدادهای كارآفرینی را از آن جمله دانست.
وی با تاكید بر این كه روحیه كارمندی نخبگان بایستی تبدیل به روحیه كارآفرینی مبتنی بر نوآوری شود، به خصوصیت های زیست بوم نوآوری اشاره نمود و رشد سریع و جهشی، مبتنی بودن بر دانش و خلاقیت، كسب و كارهای پاك و تولید اشتغال با هزینه بسیار كم را همچون اصلی ترین خصوصیت های این زیست بوم برشمرد.
مدیر مركز شتابدهی نوآوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با تاكید بر این كه اكوسیستم یا زیست بوم نوآوری و كسب و كارهای نو و استارتاپ ها دستوری نیستند، اظهار داشت: هریك از بازیگران این زیست بوم همچون دولت، دانشگاه ها، كارآفرینان، سرمایه گذاران و شتاب دهنده ها باید تنها نقش خویش را ایفا كنند.
وی توضیح داد: دولت نمی تواند وارد بخش اجرا شود و تنها بایستی نقش حمایتی خویش را داشته باشد، بنابراین همه این شتاب دهنده ها باید از جانب بخش های دانشجویی، كارآفرینان، شتاب دهنده ها، استارتاپ ها و شركت ها توسعه پیدا كنند و مركز شتابدهی نوآوری هم تلاش می كند كه این بخش از جانب خود كارآفرینان اداره شود.
هزاوه ای در ادامه به بعضی از مدلهای رویدادهای كارآفرینی اشاره نمود و مدل آموزشی – ترویجی، آموزشی – تجربی، انتقال تجربه، عرضه ایده به سرمایه گذار، حل مسئله، مدرسه كارآفرینی و تور استارتاپی را همچون این مدلها نام برد.
علمی 1836**1440


1397/02/19
13:18:10
5730
5.0 / 5
تگهای خبر: توسعه , دانشگاه , سرمایه گذاران , فناوری
اگر پسندیدید لاک کنید:
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان سایت امن در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۴
سایت امن
websec.ir - حقوق مادی و معنوی سایت سایت امن محفوظ است

سایت امن

گواهی امنیت وب